بهترين لپ تاپ هاي دانشجويي و دانش آموزي در بازه هاي قيمتي مختلف
لپ تاپ ها و نوت بوک ها با پيشرفت تکنولوژي هر روز دچار تغيير مي شوند و رفته رفته نياز آن ها براي پيش بردن امور روزمره بيشتر حس مي شود. از طرفي با آنلاين شدن کلاس ها، وم استفاده از لپ تاپ به شدت افزايش يافته و عده زيادي از کاربران به دنبال بهترين لپ تاپ هاي دانشجويي هستند. اما همانطور که ميدانيد در چند سال اخير قيمت لپ تاپ در بازار ايران افزايش چشمگيري داشته و انتخاب گزينه مناسب چندان کار ساده اي نيست.
بهترين لپ تاپ هاي دانش آموزي و دانشجويي بايد فاکتور قيمت را در کنار پتانسيل بالا براي پيش بردن امور درسي و روزمره داشته باشند. در اين مقاله ليستي از بهترين لپ تاپ هاي دانش جويي بازار در قيمت هاي مختلف را معرفي مي کنيم و بررسي مي کنيم که آيا هر کدام ارزش خريد دارند يا خير. اگر قصد خريد لپ تاپ دانشجويي داريد، تا انتهاي اين مقاله با تکنوسان مگ همراه باشيد.
فهرست مطالب
- يک لپ تاپ دانشجويي خوب بايد چه ويژگي هايي داشته باشد؟
- معرفي بهترين لپ تاپ هاي دانشجويي بازار در رنج هاي قيمتي مختلف
- لپ تاپ Lenovo Thinkpad E15
- لپ تاپ HP DA29NIA
- لپ تاپ ASUS VivoBook R465EP
- لپ تاپ Lenovo IdeaPad L3
- لپ تاپ Lenovo V15-J
- لپ تاپ ASUS ExpertBook P2
- حرف آخر
يک لپ تاپ دانشجويي خوب بايد چه ويژگي هايي داشته باشد؟
لپ تاپ ها در انواع مختلفي توليد مي شوند و مي تواند آن ها را از چند ده ميليون تومان براي لپ تاپ هاي اقتصادي، تا چند صد ميليون تومان براي لپ تاپ هاي گيمينگ بيابيد. بهترين لپ تاپ هاي دانشجويي اما بايد يک ميانه رو در بين لپ تاپ ها به حساب بيايند و از نظر قيمتي مناسب باشند. به طور کلي دانشجوها زمان زيادي را پاي کلاس هاي آنلاين مي نشينند يا به تماشاي فيلم مي پردازند؛ از اين رو يک نمايشگر خوب که به چشم آسيب نرساند و کيفيت مناسبي داشته باشد در کنار يک باتري پرظرفيت جزء اولين فاکتور هاي انتخاب خواهد بود.
عموما لپ تاپ هاي دانشجويي به پردازش هاي فوق سنگين نياز ندارند اما اين به اين معني نيست که نبايد به سخت افزار اهميت بدهيد؛ يک سخت افزار ميان رده و بهينه مي تواند موجب تسريع امور در کليه فعاليت هاي تان شود. همچنين اگر به دنبال اطلاعات بيشتري براي آشنايي با ويژگي هاي يک لپ تاپ خوب هستيد، مي توانيد مقاله راهنماي خريد لپ تاپ را مطالعه کنيد.
معرفي بهترين لپ تاپ هاي دانشجويي بازار در رنج هاي قيمتي مختلف
در هنگام انتخاب لپ تاپ مناسب دانشجويي، علاوه بر کانفيگ هاي سخت افزاري به برند سازنده هم توجه داشته باشيد. عموما هر برند ويژگي هاي نرم افزاري و سخت افزاري مخصوص به خود را ارائه مي دهد و ممکن است براي حضور پر رنگ تر در بازار رقابت، سخت افزار قدرتمند تري را با قيمت کمتر بفروشد. از بهترين مارک هاي لپ تاپ دانشجويي مي توان به ايسوس، لنوو، اچ پي، ايسر، دل و … اشاره کرد. در ادامه چند نمونه از بهترين لپ تاپ هاي دانشجويي و دانش آموزي را معرفي و بررسي مي کنيم.
لپ تاپ Lenovo Thinkpad E15
کمپاني لنوو با توليد لپ تاپ هاي متنوع، توانسته طيف وسيعي از نياز هاي بازار را پوشش دهد و براي هر کاربر با هر بودجه اي يک محصول داشته باشد. سري لپ تاپ هاي تينک پد، بدون شک يکي از جذاب ترين لپ تاپ هاي بازار محسوب مي شوند. Lenovo Thinkpad E15 نيز از اين قاعده مستثني نيست و با دارا بودن بدنه صيقلي و متريال ساخت با کيفيت، نظر هر بيننده اي را جذب مي کند. اين لپ تاپ 1.9 کيلوگرمي داراي نمايشگري 15.6 اينچي است که از پنل TN بهره مي برد و مي تواند رزولوشن 1920×1080 يا فول اچ دي را پخش کند. قسمت پشتي لپ تاپ کاملا ساده طراحي شده و تنها لوگو Thinkpad در قسمت بالايي به چشم مي خورد. تاچ پد از 2 کليد موس و اسکرول بهره مي برد تا نياز کمتري به اتصال موس داشته باشيد.
بر روي کيبورد نيز يک جوي استيک کوچک براي اعمال ژست هاي حرکتي وجود دارد که با رنگ قرمزش ديزاين کيبورد را جذاب تر از هميشه کرده است. از بخش طراحي که بگذريم اين لپ تاپ به وسيله Core i5 10210U پردازش هاي ويندوز را انجام مي دهد؛ اين پردازنده 4 هسته اي، 6 مگابايت حافظه نهان يا کش دارد و مي تواند در حالت Boost به فرکانس 4.2 گيگاهرتز دست يابد. اين پردازنده توسط 8 گيگابايت رم DDR4 2666MHz همراهي مي شود و مي توانيد آن را به سادگي ارتقا دهيد. در بخش پردازش گرافيکي اين لپ تاپ، AMD Radeon RX640 را خواهيم داشت که با 2 گيگابايت حافظه GDDR5 يک پردازشگر گرافيکي ميان رده محسوب مي شود اما در استفاده هاي عادي نا اميدتان نخواهد کرد. حافظه داخلي هم شامل 1 ترابايت هارد HDD مي شود و متاسفانه خبري از حافظه هيبريدي يا SSD نيست.
پردازنده: Intel Core i5 10210U
فرکانس پردازنده: 1.6GHz Up to 4.2GHz
حافظه رم: 8 گيگابايت DDR4 2666MHz
حافظه دستگاه: 1 ترابايت HDD
پردازشگر گرافيکي: AMD Radeon RX640
حافظه پردازشگر گرافيکي: 2GB GDDR5 128Bit
صفحه نمايش: 15.6 اينچي FHD (1920×1080) TN
ظرفيت و نوع باتري: 3Cell 45WHr
شارژدهي باتري: 2 الي 4 ساعت
خريد لپ تاپ Lenovo Thinkpad E15
لپ تاپ HP DA29NIA
برند اچ پي يکي از محبوب ترين هاي لپ تاپ در بازار ايران بوده و اين محبوبيت را در چند سال اخير به خوبي اثبات کرده است. لپ تاپ HP DA29NIA يک لپ تاپ دانشجويي خوش ساخت است که بدون شک مي تواند از پس امور روزمره تان بر بيايد. اين لپ تاپ نسبت به هم رده هاي خود کمي قطور تر است و شايد طراحي ظاهري آن از نظر همه جذاب نباشد. قلب تپنده اين محصول با پردازنده نسل دهمي اينتل تحت عنوان Core i5 10210U و 8 گيگابايت رم همراهي مي شود؛ پردازنده از نوع 4 هسته اي و با 6 مگابايت حافظه کش در سطح L3 مي تواند به فرکانس بي نظير 4.2 گيگاهرتز دست يابد. ظرفيت رم نيز 2666 مگاهرتز فرکانس دارد و مي توانيد آن را تا 16 گيگابايت ارتقا دهيد.
شايد مهم ترين نقطه قوت اين لپ تاپ، وجود پردازشگر گرافيکي MX130 کمپاني Nvidia با 4 گيگابايت حافظه GDDR5 باشد؛ به کمک اين پردازشگر گرافيکي مي توانيد بسياري از امور گرافيکي سبک و بازي هاي متوسط را به راحتي انجام دهيد و نگراني از بابت آن نخواهيد داشت. باتري اين لپ تاپ نيز از نوع 3 سلولي 41 وات ساعتي است و حدود 3 ساعت استفاده مداوم را پاسخ گويي مي کند. اين لپ تاپ به يک نمايشگر 15.6 اينچي با پنل TFT مجهز شده که تنها قادر است رزولوشن HD را پخش کند، اما به لطف وجود روکش مات براي استفاده هاي روزانه کافي خواهد بود. به طور کلي اگر حاضريد ويژگي هاي ظاهري و نمايشگر را فداي سخت افزار و گرافيک کنيد، اين لپ تاپ يکي از بهترين لپ تاپ هاي دانشجويي براي شما خواهد بود.
پردازنده: Intel Core i5 10210U
فرکانس پردازنده: 1.6GHz Up to 4.2GHz
حافظه رم: 8 گيگابايت DDR4 2666MHz
حافظه دستگاه: 1 ترابايت HDD
پردازشگر گرافيکي: Nvidia Geforce MX130
حافظه پردازشگر گرافيکي: 4GB GDDR5 128Bit
صفحه نمايش: 15.6 اينچي HD (1366×768) TFT
ظرفيت و نوع باتري: 3Cell 41WHr
شارژدهي باتري: 1 الي 3 ساعت
خريد لپ تاپ HP DA29NIA
لپ تاپ ASUS VivoBook R465EP
برند ايسوس و سري لپ تاپ هاي ويوو بوک هم جزء پرفروش هاي بازار به حساب مي آيند؛ اين سري لپ تاپ ها به دليل ظاهر زيبا و قيمت مناسب مي توانند در دسته بهترين لپ تاپ هاي دانشجويي قرار بگيرند.
ASUS VivoBook R465EP يک لپ تاپ 14 اينچي است که تنها 1.6 کيلوگرم وزن دارد و به سادگي مي توانيد آن را حمل کنيد. بدنه اين لپ تاپ از پلاستيک با کيفيت تشکيل شده تا علاوه بر سبکي، حس يک محصول با کيفيت را به شما منتقل کند. قاب بيروني کمترين ميزان جذب اثر انگشت را دارد و وجود لوگو درخشنده ايسوس در بخش پشتي موجب زيبايي هرچه بيشتر آن شده است. کيبورد لپ تاپ از نوع جزيره اي بوده و با چينش مناسب کليد ها تايپ کردن را لذت بخش خواهد کرد.
خوشبختانه لنوو در اين لپ تاپ از پردازنده هاي سري U استفاده نکرده و ويوبوک R465EP به Core i5 1135G7 مجهز شده است. اين پردازنده نسل يازدهمي 4 هسته اي است و فرکانس آن در بازه 2.4 الي 4.2 گيگاهرتز فعاليت مي کند. ظرفيت رم اين لپ تاپ نيز 4 گيگابايت است که به سادگي مي توانيد آن را تا 12 گيگابايت ارتقا دهيد. در بخش پردازش گرافيکي نيز خبري از پردازشگر آنبورد نيست و MX330 وظيفه پردازش هاي گرافيکي را بر عهده دارد. اين کارت گرافيک به کمک 2 گيگابايت حافظه GDDR5 همراهي مي شود و با اينکه يک کارت گيمينگ نيست اما کاملا راضي کننده خواهد بود. مهم ترين ويژگي اين لپ تاپ و برتري اش نسبت به هم رده ها، وجود يک درايو اس اس دي NVMe با ظرفيت 512 گيگابايت است. اين SSD نويد بخش سرعت بالاي لپ تاپ در کليه فعاليت هاي نصب، لودينگ و … خواهد بود.
پردازنده: Intel Core i5 1135G7
فرکانس پردازنده: 2.4GHz Up to 4.2GHz
حافظه رم: 4 گيگابايت DDR4 2666MHz
حافظه دستگاه: 512 گيگابايت SSD M.2 NVMe
پردازشگر گرافيکي: Nvidia Geforce MX330
حافظه پردازشگر گرافيکي: 2GB GDDR5 64Bit
صفحه نمايش: 14 اينچي FHD (1920×1080) Wide View
ظرفيت و نوع باتري: 2Cell 37WHr
شارژدهي باتري: 2 الي 4 ساعت
خريد لپ تاپ ASUS VivoBook R465EP
لپ تاپ Lenovo IdeaPad L3
گزينه بعد براي بهترين لپ تاپ هاي دانشجويي، جزء سري لپ تاپ هاي آيديا پد لنوو مي باشد، از مولفه هاي لپ تاپ هاي اين خانواده مي توان به قيمت پايين و طراحي ظاهري بي نظير اشاره کرد. Lenovo IdeaPad L3 نيز يکي از خوش ساخت هاي اين خانواده پرفروش است و مي تواند براي امور دانش جويي و روزمره مناسب باشد. اين لپ تاپ از پردازنده Core i3 10110U بهره مي برد که 2 هسته، 4 مگابايت کش و 4.1 گيگاهرتز فرکانس (در حالت Boost) خواهد داشت. با اينکه i3 نسل ده اينتل يک پردازنده بالارده نيست، اما کاملا بروز است و مي تواند با نرم افزار هاي زيادي سازگار باشد. اين پردازنده با 12 گيگابايت رم DDR4 2666MHz همراهي مي شود تا در هنگام اجراي تمامي امور مالتي تسکينگ، مشکلي نداشته باشيد.
خوشبختانه IdeaPad L3 از کارت گرافيکي مجزا بهره مي برد و MX130 انويديا وظيفه پردازش هاي گرافيکي را بر عهده خواهد داشت. اين پردازشگر گرافيکي همانند آنچه در رقبا ديديم، از 2 گيگابايت حافظه GDDR5 بهره مي برد و معماري آن نيز 64 بيت خواهد بود. لپ تاپ پيش رو از حافظه هيبريدي بهره مي برد و با 1 ترابايت هارد HDD و 128 گيگابايت درايو SSD عرضه مي شود. بدين ترتيب هم فضاي کافي براي ذخيره اطلاعات خواهيد داشت و هم از هارد SSD براي تسريع فعاليت هاي ويندوز بهره خواهيد برد. نمايشگر 15.6 اينچي اين لپ تاپ به يک پنل TN مجهز شده که کنتراست رنگ مناسبي دارد اما رزولوشن آأن به اچ دي (768*1366) محدود شده است. با اين وجود اين نمايشگر مصرف انرژي بهينه اي دارد و باتري 3 سلولي اين لپ تاپ را مدت زمان بيشتري روشن نگه خواهد داشت.
پردازنده: Intel Core i3 10110U
فرکانس پردازنده: 2.1GHz Up to 4.1GHz
حافظه رم: 12 گيگابايت DDR4 2666MHz
حافظه دستگاه: 128 گيگابايت SSD ،1 ترابايت HDD
پردازشگر گرافيکي: Nvidia Geforce MX130
حافظه پردازشگر گرافيکي: 2GB GDDR5 64Bit
صفحه نمايش: 15.6 اينچي 768*1366 (HD (TN
ظرفيت و نوع باتري: 3Cell
شارژدهي باتري: 2 الي 4 ساعت
خريد لپ تاپ لپ تاپ Lenovo IdeaPad L3
لپ تاپ Lenovo V15-J
لپ تاپ لنوو Lenovo V15-J يکي ديگر از بهترين لپ تاپ هاي دانشجويي موجود در بازار در رنج قيمتي خود مي باشد. اين لپ تاپ داراي بدنه اي سبک از جنس پلاستيک سخت مي باشد که در برابر فشار، ضربه و خط و خش مقاومت نسبي دارد. بخش پشتي کاملا صاف و صيقلي طراحي شده و استعداد جذب اثر انگشت آن کم مي باشد. نمايشگر 15.6 اينچي لپ تاپ به پنل TN مجهز شده است، اين پنل زاويه ديد مناسبي ندارد اما در تفکيک رنگ ها راضي کننده عمل مي کند. بخش پردازش اما با پردازنده نسل دهمي اينتل تحت عنوان Core i3 1005G1 همراهي مي شود تا با يک ميان رده بروز طرف باشيم. اين پردازنده 2 هسته اي، 4 مگابايت حافظه کش دارد و مي تواند در فعاليت هاي سنگين به فرکانس 3.4 گيگاهرتز دست يابد.
همچنين 8 گيگابايت رم DDR4 با فرکانس 2666 مگاهرتز براي اين لپ تاپ در نظر گرفته شده که مي توانيد آن را تا 12 گيگابايت ارتقا دهيد. پردازشگر گرافيکي MX330 در اين رنج قيمتي نويد بخش ارزش خريد بالاي اين لپ تاپ را مي بخشد. اين پردازشگر به کمک 2 گيگابايت حافظه GDDR6 خود مي تواند بسياري از بازي هاي روز را پردازش کند و پتانسيل بالايي در فعاليت هاي دانش آموزي دارد. حافظه داخلي متاسفانه داراي SSD نيست و لنوو تنها به استفاده از 1 ترابايت هارد HDD بسنده کرده است. اسپيکر هاي اين لپ تاپ به صورت دوگانه مي باشند و مي توانيد صدايي استريو و فراگير را از آن ها دريافت کنيد. باتري داخلي نيز 2 سلولي بوده 35 وات ساعت ظرفيت دارد. اين باتري مي تواند بسته به نوع استفاده، حدود 1 الي 3 ساعت شارژدهي داشته باشد. با اين تفاسير، اين لپ تاپ يکي از بهترين لپ تاپ هاي دانشجويي در رنج قيمتي خود محسوب مي شود.
پردازنده: Intel Core i3 1005G1
فرکانس پردازنده: 1.2GHz Up to 3.4GHz
حافظه رم: 8 گيگابايت DDR4 2666MHz
حافظه دستگاه: 1 ترابايت HDD
پردازشگر گرافيکي: Nvidia Geforce MX330
حافظه پردازشگر گرافيکي: 2GB GDDR5 64Bit
صفحه نمايش: 15.6 اينچي 768*1366 (HD (TN
ظرفيت و نوع باتري: 2Cell 35WHr
شارژدهي باتري: 1 الي 3 ساعت
خريد لپ تاپ Lenovo V15-J
لپ تاپ ASUS ExpertBook P2
لپ تاپ اقتصادي ASUS ExpertBook P2 نيز يکي از بهترين لپ تاپ هاي دانشجويي موجود در بازار است؛ اين لپ تاپ علي رقم قيمت مناسبش نسبت به رقبا، کانفيگي عادلانه دارد. طراحي بدنه کاملا کاربر پسند، سبک و شيک مي باشد و رنگ خاص آن نظر هر کاربري را جلب خواهد کرد. قاب پشتي از پلاستيک مات تشکيل شده و در برابر جذب اثر انگشت مقاوم خواهد بود. صفحه کليد نيز به صورت ارگونوميک مي باشد و با چينش و فاصله مناسب کليد ها تايپ کردن را ساده مي کند. اين صفحه کليد در کنار تاچ پد با پشتيباني از فرمان هاي چند لمسي مي تواند تمامي نياز هاي تان از فعاليت هاي مالتي مديا را برطرف کند. ايسوس يک نمايشگر 14 اينچي براي اين لپ تاپ در نظر گرفته که پنل آن TFT مي باشد و مي تواند تصاوير را با رزولوشن 1366×768 يا HD را به نمايش در بياورد.
اين نمايشگر نقطه قوت ExpertBook P2 نيست اما با در نظر گرفتن رنج قيمتي نمي توان انتظار بيشتري از آن داشت. پردازشگر نيز Intel Core i3 10110U بوده و به کمک 2 هسته، 4 رشته و 4 مگابايت کش، مي تواند به فرکانس 4.2 گيگاهرتز نيز دست يابد. ظرفيت رم اين لپ تاپ 8 گيگابايت بوده که براي امور روزمره کافي مي باشد اما مي توانيد آن را تا 32 گيگابايت نيز ارتقا دهيد. متاسفانه پردازشگر گرافيکي مجزا در اين لپ تاپ وجود ندارد و Intel UHD 620 Graphics به صورت آنبورد وظيفه پردازش هاي گرافيکي را بر عهده خواهد داشت. ايسوس اما در بخش حافظه ذخيره سازي اين ضعف را جبران کرده و از 256 گيگابايت درايو NVMe در اين لپ تاپ استفاده کرده است. باتري داخلي لپ تاپ اکسپرس بوک 3 سلولي 48 وات ساعتي است و مي تواند 2 الي 4 ساعت شارژدهي داشته باشد.
پردازنده: Intel Core i3 10110U
فرکانس پردازنده: 2.1GHz Up to 3.1GHz
حافظه رم: 8 گيگابايت DDR4 2666MHz
حافظه دستگاه: 256 گيگابايت SSD NVMe
پردازشگر گرافيکي: Intel UHD 620 Graphics
حافظه پردازشگر گرافيکي: Intel UHD 620 Graphics
صفحه نمايش: 14 اينچي 768*1366 (HD (TFT
ظرفيت و نوع باتري: 3Cell 48WHr
شارژدهي باتري: 2 الي 4 ساعت
خريد لپ تاپ ASUS ExpertBook P2
حرف آخر
در اين مقاله، بهترين لپ تاپ هاي دانشجويي را معرفي کرديم و هرکدام را مورد بررسي قرار داديم تا بتوانيد گزينه مورد نظر را با در نظر گرفتن بودجه خود انتخاب کنيد. بد نيست بدانيد لپ تاپ هاي دانشجويي تنها مختص براي استفاده هاي درسي نيستند و مي توانند براي هر فردي مناسب باشند. اگر قصد کاربري هاي سنگين، اجراي بازي و استفاده تمام وقت از لپ تاپ را نداريد، بدون شک يک لپ تاپ دانشجويي خوب مي تواند نياز هاي تان را برطرف کند. بنظر شما بهترين لپ تاپ دانشجويي در رنج قيمتي زير 20 ميليون تومان کدام است؟ آيا خريد لپ تاپ در اين رنج قيمتي را پيشنهاد مي کنيد؟
بهترين لپ تاپ هاي دانشجويي و دانش آموزي در بازه هاي قيمتي مختلف
گيگابايت ,گرافيکي ,پردازنده ,دانشجويي ,باتري ,بهترين ,پردازشگر گرافيکي ,پردازنده intel , intel core ,ddr4 2666mhzحافظه ,2666mhzحافظه دستگاه ,ddr4 2666mhzحافظه دستگاه ,گرافيکي nvidia geforce ,گيگابايت حافظه gddr5 ,ترابايت hddپردازشگر گرافيکي